Frequently Asked Questions

 • Hoeveel leden kunnen er maximaal toetreden?

  De eerste mijlpaal staat op 100 leden. Er is dus beperkte ruimte in de community.

 • Waarom is de ballotage zo streng?

  Een degelijke, (net)werkende maar ook gezellig culinaire business community valt of staat met actieve leden. Omdat het primaire doel van de community netwerken en culinair genieten is, willen wij deze alleen toegankelijk maken voor leden die daar serieus en kwalitatief mee om gaan. Daarom is het belangrijk om erg voorzichtig te zijn en slechts na goede controle nieuwe leden te accepteren, waarbij met name de persoonlijke gegevens dienen te worden beschermd.

 • Waarom uitsluitend topkader management? Als sales manager heb ik juist behoefte aan een groter netwerk

  Dan kunt u beter de bedrijvengids openslaan. Beslissers willen uitsluitend met beslissers communiceren, dit kan via CaviarClub. Uitsluitend DGA's, CEO's en ander topkader management kan zich bij CaviarClub aansluiten. Subkader en ander personeel kan zich niet bij CaviarClub aansluiten.

 • Hoezo garandeert CaviarClub een hogere omzet?

  Iedere ondernemer beseft dat business versneld wordt als je kort op de bal speelt en met de juiste persoon kunt onderhandelen. Een goede introductie of referentie is hier van zeer grote invloed op. CaviarClub maakt het netwerk achter een netwerk inzichtelijk. Hierdoor worden drempels verlaagd en wordt het makkelijker om meer en vooral kwalitatieve afspraken te genereren. Meer afspraken, meer omzet.

 • Wat kost het lidmaatschap en is het jaarlijks?

  Het lidmaatschap kost 1950 euro (excl. BTW). Het lidmaatschap wordt automatisch jaarlijks met één jaar verlengd en heeft een opzegtermijn van minimaal één maand.

 • Op basis waarvan wordt een lid geroyeerd?

  Als betreffende lid zich niet houdt aan de Algemene Voorwaarden

 • Waarom gebruikt CaviarClub een beveiligde site?

  Uw gegevens zijn afgeschermd om te voorkomen dat u dagelijks lastig gevallen wordt door personen waar u geen zaken mee kunt of wilt doen. Zelfs binnen de community bent afgeschermd. U bepaalt geheel zelf met wie u zaken wilt doen.

 • Heb ik met mijn bedrijf veel concurrentie met andere branchegenoten binnen de community.

  Nee, het is per provincie niet toegestaan dat meer dan 2 bedrijven in dezelfde subcategorie lid mogen zijn.

 • Hoe werkt de site precies en wat kan ik ermee?

  Nadat u alle gegevens hebt ingevuld, kunt u gebruik maken van de site als member. De site biedt tal van mogelijkheden, en dient als informatie en communicatie platform.

 • Waarom moet ik een foto en logo toevoegen?

  Ieder lid binnen CaviarClub is verplicht een persoonlijke foto en bedrijfslogo te plaatsen. CaviarClub leden worden lid, omdat ze de intentie hebben hun zakelijk netwerk aan te bieden en te vergroten. Het is prettig om te zien met wie u zaken gaat doen. Tevens maakt het de community veel menselijker.

 • Hoe breid ik mijn netwerk uit?

  Op twee manieren. Door nieuwe leden aan te brengen via de link aangebrachte leden of door bestaande leden in het systeem business verzoeken te sturen.

Contact

Bezoek en correspondentieadres:
Zwaardklamp 10, 1271 GK Huizen
Postbus 386
1270 AJ Huizen
Nederland
M info@caviarclub.nl